kolmapäev, 7. mai 2014

6.ülesanne – Internet – õpetaja abi

Valisin välja järgnevad õpetaja abilised.

1. http://www.teacherspayteachers.com/

Tegemist on inglisekeelse lehega, millelt on võimalik materjale osta ning ka tasuta alla laadida. Lehelt on võimalik alla laadida erinevaid materjale. Positiivne on see, et saab vajalikke materjale otsida nii otsingu koha abil, õppeainete järgi, klasside järgi ning ka selle põhjal, mida täpselt vaja on. Näiteks töölehti, midagi huvitavat, välja prinditavaid materjale jne. Samuti on otsingute valikus koht free downloads.(tasuta allalaaditavad materjalid) Selleks, et lehte kasutada, tuleb ennast kasutajaks registreerida. Kasutada saab igas kooliastmes töötav ja igas vanuses lastega tegelev õpetaja. Veebilehelt leiab väga palju erinevaid ja huvitavaid materjale ning soovitan seda kindlasti kõigil uurida ning lehel ringi vaadata. Ise olen lehelt alla laadinud tasuta töölehti ja olen nendega rahule jäänud. Töölehtede puhul peab neid aga ise osaliselt ringi tegema, sest need on inglise keelsed. Siiski saab nendelt häid mõtteid, mida saab enda jaoks vastavalt kohandada ja muuta.  Üks näide lehelt saadavatest materjalidest. http://www.teacherspayteachers.com/Product/Partner-Picking-Cards-190745 Siin on kaardid, mille abil saab paarilisi loosiga tõmmata. Iga laps saab kaardi ning peab endale sobiva paarilise leidma.


Tegemist taaskord ühe inglisekeelse lehega. Leht on mõeldud lastele, kes armastavad lugeda. Samuti saavad õpetajad sealt leida raamatud, mida lastele lugeda või soovitada. Lehel leidub ka mänge ning videoid, mis motiveerivad lapsi lugema ning raamatutega tutvuma ning on ka niisama meelelahutuseks. Siin on üks mäng, milles saab laps ise loo kirjutada. http://www.scholastic.com/dogslife/createtale.htm Mängu lõpus saab oma raamatu ka välja printida ja ise kokku panna. 

Inglisekeelselt lehelt leiab erinevaid postitusi, milles on ideid ja soovitusi õpetajatele. Samuti on võimalik lehelt leida vajalikke raamatud ja videoid. Leidsin ühe huvitava postituse, kus õpetatakse fotodest ise värviraamatut tegema.http://www.scholastic.com/teachers/top-teaching/2014/05/how-make-coloring-book-out-classroom-photos Nagu ka lingil klõpsates avanevas postituses kirjas on, saab seda ideed kasutada kingituste tegemiseks. Näiteks kinkida selline värviraamat igale lapsele, kui nad lõpetavad lasteaia ja kooli lähevad.


Ingliskeelne lehekülg, mis on spetsiaalselt mõeldud SMART tahvlitega tegevuste jagamiseks. Lehelt leiab erinevaid mänge, programme ja ideid, mida saab SMART tahvlil kasutada. Seda lehte saavad kasutada vaid õpetajad, kellel on olemas SMART tahvlite kasutamise võimalus. Selleks, et mänge ja programme alla laadida peab ennast kasutajaks registreerima.

Teine ja kolmas link on võetud siit lehelt. Lehel leidub veel 23 erinevat linki. http://www.scholastic.com/teachers/article/25-best-websites-teachers

2 kommentaari:

  1. kõik leheküljed olid tundmatud, selle võrra oli ka huvitav neid uurida ja jälle uusi materjale saada.

    VastaKustuta
  2. Kõik leheküljed olid minule võõrad. Palju on avastada ning materjal oli huvitav.
    Tubli töö!

    VastaKustuta