teisipäev, 15. aprill 2014

5. ülesanne – ristsõnad, töölehed, diplomid

Tutvusin erinevate programmide ja veebilehtedega. Oma postituses analüüsin http://worksheets.theteacherscorner.net/http://www.worksheets4teachers.com/generators.php ja http://www.123certificates.com/.

1. http://worksheets.theteacherscorner.net/

Seda veebilehte olen varasemalt kasutanud sõnade otsimise töölehe tegemiseks. Vaja oli koostada südamekujuline sõnade rägastik. See veebileht meeldib mulle väga valikuvariantide rohkuse poolest.  Lehel on palju erinevaid valikuid ja luua saab just endale sobiva töölehe. Luua saab erinevad mõistatusi, eraldi on välja toodud matemaatilised töölehed, mis on veel eraldi teemadena ära jagatud. Samuti saab ise endale personaalse kalendri teha. Võimalik on leida ka erinevate tähtpäevade ja sündmustega seotud töölehti. Foorumis saab jagada oma ideid ning ka abi küsida. Samuti pole seda raske kasutada.

Üks näide minu tehtud töölehest: 
Tööleht: Kevad südames. Word Search




Veebilehel on palju erinevaid valikuid. Välja on toodud palju linke ja kohti, kust saab vajadusel abi ja ideid. Veebilehe kasutamine on lihtne ja kiire. Lihtsamaks muudab kasutamise ka see, et töölehed on klasside ja vanusegruppide järgi jaotatud.


See veebileht osutus vaieldamatult nende kolme seast minu lemmikuks. Veebilehel on nii palju võimalusi, et neid ei jõua paari tunniga läbi vaadata ja proovida. Lehel võimalusi uurides tekkis uusi ideid ja soov kõike proovida. Diplomite tegemisel oli puuduseks vaid see, et ei saa täpitähti kasutada.

4 kommentaari:

  1. Väga põnev ülesanne! Tore on avastada uusi veebilehti, mis aitavad mitmekesistada lasteaia õppeprotsessi ning lihtsustada õpetaja tööd.
    Sinugi postituses olevad leheküljed pakkusid katsetamis- ja avastamisrõõmu.
    Jätka samas vaimus ning edu kursusel!

    VastaKustuta
  2. Mulle meeldib sinu loodud tööleht Kevad südames. Sõnade otsimis töölehed on laste seas alati populaarsed. Hea on ka see, et panid tähele, et diplomeid tehes ei saa kasutada täpitähti.
    Tubli ! :)

    VastaKustuta
  3. Tööleht on väga huvitav ja lasteaias kindlasti lastele see meeldiks.

    VastaKustuta
  4. Sissekannet on põnev lugeda, meeldib väga südamekujuline tööleht. Meeldib, et sulle pakkus huvi diplomite koostamise lehekülg, kindlasti hakkad sa tulevikus palju diplomeid koostama ;)

    VastaKustuta